Redirecting to another URL

 
 

 

Før

 

Agervænget

- Modernisering af enfamiliehus

En modernisering og reorganisering skaber nye rumlige kvaliteter i et eksisterende enfamiliehus i Stenløse.

Gennem istandsættelse og ændringer i planlayout er huset tilpasset nye brugeres krav og ønsker til et moderne hjem. Køkken, spiseafdeling og stue er tænkt sammen og skaber mere lys og luft i hjemmet. Materialeændringer og ommøblering bidrager desuden til omdannelsen af husets visuelle karakter, hvor en ny sammenhængende rumlighed bliver boligens hjerte i tæt visuel kontakt med husets terrasse.

Sted

Stenløse, Danmark

Type

Privat villa

Omfang

Skitsering af nye rum ved brug af VR

Status

Udført

Klient

Privat

År

2018

Rolle

Arkitekt

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now