Redirecting to another URL

 

FOTOGRAFIMUSEUM

- DET GYLDNE SNIT

Det nye fotografihus i Oslo, på den unikke placering midt i havnebassinet, skal blive en ny attraktor i samspil med de nuværende kulturbyggerier, og skabe en sammenhængende kulturdestination, der vil trække mennesker, viden og liv til området fra nær og fjern.

 

Som et supplement til den planlagte kulturklynge i området skaber planlægningen af Bjørvikutstikeren og Sukerbiten sammenhæng mellem de nuværende attraktioner og bliver en vigtig brik i koblingen mellem Oslo by og havnefronten.

 

Projektets ide udspringer fra en kontekstuel analyse, med ønsket om at lade projektet indskrive sig i områdets historie, attraktioner og landskab. 


Med sin planlægning og udformning bliver fotografihuset og udeområderne omkring en vigtig fortsættelse af Oslos havnefront, hvor byrum og attraktioner som perler på en streng skaber et unikt forløb langs vandet. Projektet indskriver sig desuden i et større kulturtræk, der binder Oslo by sammen med havnefronten og Bjørvikas nye kulturelle bygninger. 


Desuden bliver projektet kulminationen på det grønne rekreative træk der løber langs Akerselva. Med sin landskabelige udformning skabes byrum der fortsætter de offentlige træk helt ud til havnekanten

Sted

Oslo Havnefront, Norge

Type

Museum

Omfang

4.000 kvm

Status

3. plads

Klient

HAV Eiendom & Fotografihuset

År

2019

Rolle

Arkitekt

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now