PARKERINGSHUS

- PARK, PLUG & PLAY

Det nye P-hus i Nordhavn skal være et nyt referencepunkt i området med en tydelig egenart, der viderefører områdets historiske identitet og udbygger fortællingen om, hvordan man i Nordhavn skaber synergi mellem parkeringshuse, byens rum og byens funktioner.


Projektets placering knytter sig til flere vigtige omkringliggende byrum som grønne forløb, aktivitetspladsen, kanalrum og fremtidens Østre Landsret og kommer derfor i berøring med mange af områdets beboere og besøgende.

 

Udgangspunktet for projektet har således været at skabe en bygning, der bidrager aktivt til de omkringliggende byrum og bliver en inviterende, venlig nabo, der understøtter byliv og ophold langs bygningens facader.

Sted

Nordhavn, København

Type

Parkeringshus

Omfang

10.000 kvm

Status

Forslag

Klient

By og Havn

År

2019

Rolle

Arkitekt